Warsztaty kulinarne z retro kuchni - zapraszam 21 czerwca w Poznaniu!


Z nieukrywaną przyjemnością zapraszam Was na warsztaty kulinarne, które poprowadzę 21 czerwca w Poznaniu w Akademii Kulinarnej SPOT.to EAT.

Na warsztatach zajrzymy do przedwojennych książek kucharskich. Sięgniemy po receptury Ćwierczakiewiczowej, Ochorowicz-Monatowej czy Disslowej, uzupełniając je o nowoczesny twist, przygotujemy m. in. bałtarzany a'la provencale, forszmak rybny czy tajemniczego blan-mangera. Menu, które przygotowałam na ten czas, jest lekkie i bogate w sezonowe składniki, mam nadzieję, że uda mi się zachęcić Was do zabaw z przedwojennymi książkami kucharskimi. 

Termin warsztatów: 21 czerwca (sobota)
Miejsce: Akademia Kulinarna SPOT. to EAT w Poznaniugodzina: 11:00 - 14:00 lub 15:00-18:00
Cena: 150 zł/os.
Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.


Szczegóły znajdziecie tutaj.